svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - DISSENY
DISSENY WEB VISUAL, RESPONSIVE I FÀCIL

Perquè un lloc web sigui eficaç, ha de tenir una bona programació, una bona usabilidad, un bon SEU i un bon disseny.

En XS venim implementant la usabilidad i el disseny responsable des de fa molt temps, i ha estat el temps i les noves tecnologies les que ens han donat la raó i actualment , avui dia, existeixen més usuaris navegant per internet amb dispositius móbiles que amb l’equip de sobretaula.

Per aquest motiu, una web deu ser intuïtiva, ràpida, responsable i sobretot clara.

Vostè està content amb el seu web?. Pot visualitzar-la correctament en qualsevol dispositiu mòbil?. Està ben posicionada?

Si lamentablement alguna d’aquestes qüestions és negativa , nosaltres podem assessorar-li. No sap per on començar?, necessita una web?, el seu disseny s’ha quedat obsolet?, nosaltres li ajudarem a aconseguir els seus somnis.

Nosaltres li ajudarem i li assessorarem perquè el seu web es converteixi en un èxit.

Tot està dissenyat, però poques coses estan dissenyades bé

Brian Reed

MÀRQUETING ONLINE I POSICIONAMENT

En els últims anys el màrqueting online està creixent de forma exponencial respecte a la publicitat tradicional. Les noves tecnologies estan canviant la manera de buscar productes i serveis. Per això, cada vegada cobra major importància aconseguir destacar-se en Internet, de manera que els qui utilitzen aquestes eines de cerca puguin conèixer els seus productes i serveis, i així captar nous clients.

En XS li oferim la mejos solució de posicionament web per promocionar la seva empresa en internet. El nostre principal objectiu és aconseguir que el seu web sigui el millor aparador de la seva empresa, que sigui visitada pel major nombre de clients potencials possible i que aparegui a la primera pàgina dels principals cercadors, segun els criteris de cerca que vostè esculli. Per a això posem a la seva disposició un equip de professionals que li assessorarà i treballarà a fons perquè el seu web pugi fins al més alt.

– Avaluem els continguts del seu web per a un bon posicionament en els cercadors.

– Revisió de l’estructura i continguts del seu lloc web.

– Alta en cercadors principals i secundaris.

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - DISSENY
El SEO és una carretera convencional i el SEM una autopista de pagament, ambdues porten al mateix lloc, l’única diferència és el temps

Anònim

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - DISSENY
COMMUNITY MANAGER

Gràcies a la Internet i mitjans de comunicació social, la mitjana de la gent ara té la capacitat de difondre fàcilment informació sobre el seu negoci, tant el bé com el dolent. Si la gent està parlant de tu, no vols saber el que estan dient?

Tal vegada vostè estigui llest per començar a treballar amb els mitjans de comunicació social, però no estigui molt segur de per on començar. Deixi que XS del primer pas per vostè.

El nostre equip de professionals s’encarregarà de tot el que és necessari per a la seva empresa per establir i mantenir una presència puixant en mitjans de comunicació social. Els nostres especialistes en mitjans de comunicació social estaran en contacte amb vostè i el seu negoci per assegurar una distribució precisa i oportuna del seu contingut, mentre s’enforteixen les comunicacions amb els amics i fans dins dels seus canals socials.

Especialista en Mitjans Socials

Se li assignarà un especialista en mitjans de comunicació social. L’especialista, que es desplaçarà a la seva oficina, es farà càrrec dels seus comptes de xarxes socials i li proporcionarà actualitzacions regulars.

Mitjans de comunicació Social la creació i administració de comptes

Anem a crear (si és necessari) i augmentar els seus comptes de xarxes socials en diverses plataformes socials com Facebook, Twitter, FriendFeed, Flickr, Foursquare, i molt més.

Gràfics de perfil i Avatars

Anem a crear gràfics de perfil i els avatars que incorporen el nom de l’empresa i / o logotip per als seus comptes de xarxes socials per augmentar la seva exposició de la marca i crear una aparença professional, coherent i sentir a través de totes les diferents plataformes de mitjans socials.

El contingut de l’anunci i Xarxes Socials

Amb freqüència es publicarà contingut i es respondrà als comentaris d’altres usuaris a través de totes les seves plataformes de mitjans socials per construir una comunitat en línia i fomentar la participació en línia que envolta al seu negoci.

Marcadors socials

Anem a construir els marcadors i comentaris de la web de la seva empresa (s) en els llocs bookmarking socials com StumbleUpon, Digg, Delicious i uns altres per ajudar a dirigir el tràfic al seu lloc.

Empresa / marca de Monitoreo i Elaboració d’Informes

Farem un seguiment de la Internet a la recerca d’esments del seu nom de l’empresa, les marques i els productes i informar-li de nou a vostè perquè sàpiga el que diu la gent.

Publicitat Social

Podem promoure la seva presència en els mitjans de comunicació social, amb anuncis en Facebook i / o LinkedIn que arribaran al seu públic objectiu i ajudar a construir la seva comunitat.

Geo-socials Promocions

Si vostè té uns punts de negocis que els clients visiten en persona, es pot configurar i administrar promocions personalitzades mòbils basats en la localització d’aplicacions de xarxes socials com Foursquare, Facebook Plaus i Gowalla per ajudar-li a generar nous clients i augmentar la retenció de clients i la satisfacció.

Blog de l’escriptura original i actualitzacions

Podem escriure articles originals sobre el seu negoci, indústria o altres temes relacionats que es registressin en el seu blog i promogut a través dels seus comptes de xarxes socials. No tens el teu blog? Anem a configurar una per a tu!

Social Media és per a mi el que per Picasso eren els quadres, un mitjà d’expressió capaç de crear canvi en les persones i al seu voltant

Isra García

MAQUETACIÓ EDITORIAL

Com a experts en disseny gràfic i projectes d’imatge corporativa, XS, brinda solucions de qualitat en matèria de comunicació empresarial.

Oferim solucions per a que competeixis, desenvolupem des d’un estudi de mercat, fins a la publicitat final, passant per l’emblema, desenvolupament del branding de marca logotip, manual d’imatge corporatiu, fullets, anuncis per radio i televisió, campanyes de màrqueting tant on-line com en paper, etc…

Dissenyem logotip de qualitat, sense partir de logotips prediseñats. A la finalització dels nostres treballs obtindrà en format digital tots els arxius creats, d’aquesta manera s’assegura la “no” reutilització i la garantia d’exclusivitat.

Desenvolupem octavillas, díptics, tríptics o qualsevol tipus de format sota qualsevol tipus de suport.

Logotips , identitat corporativa, targetes de visita, disseny de cartells, revistes, flayers,…..

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - DISSENY