svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
SERVEI TÈCNIC

Avui dia la informàtica, les xarxes i les noves tecnologies com Internet s’han fet imprescindibles per al treball diari i la productivitat de la seva empresa.

Les avaries i les fallades en els equips informàtics i les xarxes de comunicacions causen retards, baixa productivitat en fins i tot la paralització total de la seva activitat empresarial, la qual cosa pot comportar importants pèrdues econòmiques que poden ser evitades amb una correcta assistència tècnica i el manteniment preventiu.

La majoria d’empreses no poden permetre un departament de servei tècnic informàtic propi per les importants despeses de personal que produeixen.

XS li ofereix la possibilitat de disposar dels avantatges d’un departament tècnic propi a un baix cost, permetent disposar d’un servei tècnic d’assistència integral en informàtica personalitzat per a la reparació d’avaries en equipament informàtic i de comunicacions a domicili (on-site) ., instal·lació i ampliació de xarxes i sistemes etc. XS també posa a disposició del particular els seus serveis de reparació i assistència a domicili o on-line, a un molt baix cost.

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA

-Reparació D’ordinadors i millora de Windows.

-Eliminació De virus, adware i spyware.

-Instal·lació De programes i videoconferència.

-Connexió De dispositius, escàners i impressores

-Recuperació De dades perdudes i còpies de seguretat.

-ADSL I millores de velocitat d’Internet.

-Configuració I Reparació de Ipads i Tablets.

Crec que els virus informàtics haurien d’explicar com a vida.
Crec que diu bastant sobre nosaltres el fet que l’única forma de vida que hem aconseguit crear sigui purament destructiva.
Hem creat vida basada en la nostra imatge.

Stephen Hawking

XARXES, VPN, WIRELESS, WIMAX
Xarxes – Instal·lacions – Manteniment

Instal·lació de tot tipus de xarxes (Lan, Vpn, Wireless, p2p). Instal·lació de xarxes wireless en hotels, centres d’oci, clubs, ports nàutics, pobles, ciudades.etc, ….

Realitzem instal·lacions de xarxes per a oficines (Intranets), xarxes privades virtuals (VPN), xarxes sense fils (Wireless – Wifi i Wimax).

Tot amb la màxima serietat i professionalitat, i amb les millors marques del mercat (HP, Cisco).

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
Cablejat estructurat

En XS oferim solucions integrals per a les necessitats dels nostres clients pel que fa a la disponibilitat, mobilitat, seguretat i rendiment de les seves xarxes locals, de la seva connexió a Internet i de les seves comunicacions de veu.

Ajudem als nostres clients a:
– Aconseguir el retorn de la inversió de manera ràpida, òptima i segura
– Optimitzar el control dels recursos de la seva xarxa
– Accelerar la posada en funcionament dels seus projectes

Tipus de serveis:

– Instal·lació de cablejat respectant les normes de construcció internacionals més exigents, tant per a dades com per veu.

– Serveis de diagnòstic, disseny, reparació, connectivitat, integració i elaboració de pressupostos en qualsevol projecte de transmissió tant de veu com de dades.

– Proporcionem, instal·lem i configurem hubs, switches, firewalls, servidors i perifèrics, entre d’altres. En cas de tenir altres requeriments, l’Àrea de Xarxes podrà satisfer les seves necessitats.

– Connexió segura a Internet. L’ajudem a mantenir segura la informació de la seva empresa, evitant que ningú no desitjat accedeixi i manipuli les seves dades, protegint la vostra xarxa interna i el seu servidor d’Internet.

– Connexió segura a oficines remotes. Li oferim la tecnologia adequada per comunicar les seves sucursals, prestant especial atenció a la seguretat de les seves dades.

– Oferim la venda de productes frescos de gran qualitat de les marques de més renom a nivell mundial.

– Manteniment de la seva xarxa i equipament, sistemes de comunicació de dades, servei hot-line, suport tècnic directe , …

– Allotjament i correu

El nostre servei de manteniment bàsic inclou el manteniment de la seva xarxa i equipament, sistemes de comunicació de dades (XDSI, ADSL, cable, etc.), consultoria tècnica d’informàtica, comunicacions, atenció per resoldre els dubtes.

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
Tipus de productes:

– Dades
Xarxes d’Àrea Local (LAN)
xDSL
cable mòdems
Integració amb Xarxes Sense Fils (WLAN)
Enllaços inalàmbrics punt a punt
– Veu
telefonia tradicional
Veu sobre xDSL
Veu sobre IP
telefonia sense fils

Xarxes sense fils (Wireless – Wifi, Wimax)

Les xarxes sense fil permeten a les empreses oferir connectivitat en xarxa als seus empleats en tot moment i sense necessitat de cables.

Una empresa en molts casos necessita disposar d’una sèrie d’ordinadors comunicats entre ells, situats en el mateix local o en diversos diferents. No sempre resulta còmode i senzill tirar cable de xarxa per a unir aquests ordinadors, i en moltes ocasions aquests ordinadors necessiten no estar situats sempre sobre la mateixa taula.

Des XS li oferim la possibilitat de disposar de comunicació entre els diferents ordinadors oblidant-se de la necessitat de portar cable entre ells. Les solucions sense fils de XS li permeten gaudir dels avantatges d’una xarxa d’ordinadors, sense haver de realitzar importants canvis en l’estructura dels seus locals.

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
Beneficis

Accés sense fil a tota l’empresa
Augmentar l’eficiència i efectivitat dels empleats
Reduir temps i problemes en la correcta actualització de la informació
Facilitar l’accés a la informació
Connectar locals remots i temporals a l’edifici principal
Facilitar connexions portàtils als empleats
Incrementar la mobilitat i la flexibilitat dels empleats

Ampliació de la xarxa cablejada actual

Les xarxes sense fils són totalment compatibles amb les xarxes cablejades tradicionals. Per això, la propera ampliació de la xarxa actual és un bon moment per instal·lar una xarxa sense fils en una empresa: realitzar l’ampliació amb una xarxa sense fils li resultarà més senzill, i tindrà una solució més flexible per al futur.

Mobilitat dels empleats

Una xarxa sense fils és la solució ideal per a una empresa que compti amb treballadors dotats d’ordinador portàtil o de PDA. Oblideu-vos de canalitzacions per a cable de xarxa, rosetes amb connexió activada a la xarxa, possibles variacions en la configuració dels equips portàtils segons on es connectin, etc. Amb una xarxa sense fils aquest tipus d’usuaris podran connectar-se a la xarxa des de qualsevol lloc de l’empresa i sense necessitat de modificar la configuració del seu equip.

Fins i tot encara que els empleats vagin a residir en un lloc fix del local, amb un ordinador de sobretaula, s’evitarà l’haver de portar el cable fins a aquest lloc, preparar la connexió, etc. La instal·lació i configuració de l’equip en xarxa serà molt més ràpida i senzilla que si es connectés directament a una xarxa cablejada tradicional.

Hot Spot

La solució de XS per Hot Spots proveeix un accés segur a Internet a baix cost per a aeroports, hotels, centres de convenció, restaurants i cafeteries.

XS Hot Espot té tota la sèrie de funcions necessàries per assegurar un ús simple però controlat d’accés a Internet per als usuaris subscriptors o els hostes i donant-li una gran funcionalitat a la xarxa sense fils.

Entorn Actual

Amb la telefonia mòbil, vam descobrir els avantatges de no haver d’estar lligat a un cable a l’hora de realitzar una trucada telefònica. Ara, gairebé ningú es pot imaginar la seva activitat diària sense un telèfon mòbil.

Cada vegada més, les empreses estan dirigint els seus esforços a poder facilitar a l’usuari d’un ordinador la mateixa mobilitat que té un usuari de telèfon mòbil. En altres paraules, l’usuari d’un ordinador portàtil o d’un Pocket PC podrà estar connectat a Internet permanentment a qualsevol xarxa informàtica.

Podem implementar xarxes sense fils en llocs on no estem habitualment, però per on vam passar freqüentment i necessitem utilitzar el nostre ordinador portàtil o la nostra PDA. Aquests llocs poden ser aeroports, hotels, cafeteries, mitjans de transport, etc .. Aquests llocs on els clients poden utilitzar una connexió a Internet sense fils reben el nom de HotSpot.

Cada vegada és més freqüent la utilització d’una Pocket PC o d’un ordinador portàtil. Si a això afegim els avenços que els fan més potents i de menor consum, ens adonem que d’aquí a molt poc temps tindrem una Pocket PC o un ordinador portàtil que ens permetrà estar connectats en tot moment a Internet, aconseguint la mateixa mobilitat que tenim actualment amb el nostre telèfon mòbil.

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
Beneficis que aporta un hot spot al seu negoci

Podrà atraure nova clientela que demandi aquest tipus de servei, augmentant l’ús dels seus serveis.
Aconseguirà una nova font d’ingressos.
Baix cost.
Ràpida instal·lació.
ràpida Amortització

Com es beneficien els seus clients

Els seus clients podran tenir accés a Internet, llegir el correu, connectar-se amb la seva oficina, etc., amb total facilitat.

Característiques

La solució per a Hot Espot de XS permet, de forma automàtica detectar i traslladar dinàmicament les direccions dels equips “visitants” a una configuració TCP / IP que permet l’accés a Internet sense comprometre la integritat de la xarxa corporativa.

Si creus que la tecnologia pot solucionar els teus problemes de seguretat, llavors no entens els problemes i no entens de tecnologia.

Bruce Schneier

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
CONTRACTES DE MANTENIMENT

Actualment les petites i mitjanes empreses estan començant a comptar amb serveis externs en el manteniment dels seus equips i aplicacions informàtiques. D’aquesta forma no només s’estalvien importants costos en empleats i formació, sinó que s’obté la seguretat de confiar aquesta tasca a experts.

Disposem de dues modalitats de contractació.

– Bons per hores

– Contracte de manteniment anual

 

Contractes de manteniment informàtic Anual

Característiques generals:

El nostre servei inclou el manteniment de la seva xarxa i equipament, sistemes de comunicació de dades (Ordinadors, Impreoras, ADSL, Cable, Xarxes Wireless, etc), consultoria tècnica d’informàtica, comunicacions, atenció per resoldre els dubtes …

– Instal·lació / Verificació del sistema.
Ens encarreguem de la instal·lació de la xarxa local i equipament informàtic, o si ja disposa d’aquest, de la verificació del seu sistema actual d’acord amb les seves necessitats.

– Suport telefònic.
Un servei telefònic que li garanteix ajuda immediata i permanent per a resoldre qualsevol consulta sobre el sistema en general.

– Suport Tècnic Remot.
A través d’aquest sistema, podem connectar-nos a les seves ordinadors des de les nostres oficines per tal de solucionar els problemes existents, estalviant temps en desplaçaments i amb total garantia de seguretat.

– Suport Tècnic Presencial
Els nostres tècnics es desplaçaran al seu domicili per resoldre qualsevol tipus d’incidència

Actualment disposem de dos nivells de servei:

Bàsic

Inclou totes les característiques anteriors, si cal suport tècnic presencial, aquest tindrà resposta inferior a 24 hores.

Avançat

Inclou totes les característiques anteriors, si cal suport tècnic presencial, aquest tindrà resposta inferior a 4 hores.

Bons per hores

Si no desitja contractar un servei de manteniment anual, pot optar per la contractació de bons.

El nostre servei de manteniment informàtic Integral s’adapta a les necessitats de cada client, oferint-li sempre el preu més competitiu.

No dubti en consultar-oa demanar un pressupost sense compromís.

Si la teva empresa gasta més en cafè que en seguretat IT, seràs hackejat. És més, mereixeràs ser hackejat.

Eric S. Raymond

SERVEI TÈCNIC ONLINE

Disposem d’un servei de Servei d’Atenció Tècnica en línia, on podem solventarle les possibles incidències en el seu equip, fer reparacions (sempre que no sigui un problema de maquinari, llavors hauria de personar un tècnic), desinfeccions, dubtes, ….. , sigui on sigui, a un preu competitiu.

Si voleu utilitzar aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres al 699290427 .

logo bizum 1 - INFORMÀTICA

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - INFORMÀTICA
SOFTWARE CONTROL REMOT
anydesk gestor escritorio remoto imagen destacada blog desdelinux 830x467 1 300x169 - INFORMÀTICA
team viewer 1 300x86 - INFORMÀTICA