STREET VIEW TRUSTED

Google us ofereix un tour virtual amb fotografies de 360º de l’interior de la vostra botiga, bar, restaurant, perruqueria, saló d’estètica, clínica dental, farmàcia, etc … amb la mateixa tecnologia que Google Street View.

Integrat a Google Maps i Google+ Local

El client podrà entrar directament a l’interior del vostre local des del Google Street View, Google Maps i Google+ Local.

svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - STREET VIEW TRUSTED

Destaqueu en els resultats de la recerca


L’accés a la vostra pàgina de Google+ Local serà més visible a la columna dreta delsresultats de la recerca d’i permetrà entrar directament de la pàgina de resultats al tourvirtual de l’interior del vostre local.

24 hores al dia 7 dies a la setmana

El tour virtual estarà allotjat als servidors de Google i disponible 24 hores al dia tot l’any. En qualsevol moment els vostres clients potencials poden visitar interactivamentvostre local.

Diferenciaos de la competència

El servei es va presentar a l’estat espanyol el 30 de juliol de 2012. Podeu ser delsprimers a incorporar la tecnologia de Street View al vostre local i diferenciar-de la vostra competència.

Econòmic

A partir de 214 € + IVA. Comparat amb altres tours tradicionals la tecnologia de Googleabarateix moltíssim el preu final del producte. Sense quotes de manteniment ni capaltra despesa futur.

Geolocalització de negocis amb Google Maps

Tour google de panoràmiques visibles des de mòbils, tablets i ordinadors

En les recerques …

Quan busquem a Google un negoci que va decidir contractar un fotògraf de Street View | Trusted i ja ha realitzat el tour 360º, la informació de la visita virtual pot aparèixer a la dreta dels resultats de cerca, al costat dels resultats generals. Aquesta informació ens convida a accedir a veure i recórrer els interiors d’una local comercial amb un sol clic a “Veure interior” a més de presentar un resum informatiu de la ubicació i maps.

I en maps també veurem el tour amb Street View | Trusted

S’arriba fins al tour virtual i panoràmiques de molt diverses formes, per un enllaç enviat per correu, per un enllaç a un web, o directament per l’accés a una cerca a Google maps: des d’un smartphone, un tablet, un portàtil o un ordinador.
A la imatge inferior veiem que des de la pròpia vista de maps també hi ha una miniatura que ens dóna accés al tour

Tour 360º Street View | Trusted a Facebook també …

Una empresa també pot inserir el tour a la capçalera de facebook tot i ser un producte Google. El tour es veurà dins de Facebook, es podrà compartir dins d’aquesta xarxa social i hi haurà una invitació per veure-ho a la capçalera del facebook.

En Facebook el podem veure

El tour virtual de google es pot inserir a la capçalera de facebook de les empreses amb una miniatura indicativa que ens permet obrir la visita virtual dins de Facebook.

Quan vam entrar al perfil de Facebook d’empreses que han realitzat el tour a Google maps, sempre que hagin gestionat la seva inclusió en facebook podrem fer una recorregut per l’establiment amb un sol clic a la foto miniatura de Visita virtual com a la capçalera de l’exemple .

També insertable a la web oficial de cada empresa

També ho podem embeure en el web site de l’empresa copiant i enganxant el codi que ens proporciona Google. Així és possible veure la visita virtual realitzada pel fotògraf de confiança de Google a la web que porta els distintius i marca amb la configuració que cada empresa desitgi.

QUINA VISIBILITAT TÉ EL MEU NEGOCI?
0
Visibilitat %

Apareix en Google amb errors.

Ben ubicat en el Mapa.

Sense control de la fitxa.

Sense continut ( fotos, Visita Virtual, Comentaris).

0
Visibilitat %

Apareix en Google.

Ben ubicat en el Mapa.

Fitxa nivell usuari.

Contingut no professional ( fotos, comentaris…)

Falta Visita Virtual 360º

0
Visibilitat %

Apareix en Google.

Ben ubicat en el Mapa.

Control de la fitxa de Negoci.

Contingut professional ( fotos, Comentaris…).

Falta Visita Virtual

0
Visibilitat %

 

Visita Virtual 360º

Sempre Obert

TrustedProBadge Spanish locked Landscape P - STREET VIEW TRUSTED
Google Maps Street View Trusted 1 254x300 - STREET VIEW TRUSTED