XS Web 3.0 - Més...Flexible Customizable.LleugeraDinàmica

Unim disseny, programació, usabilitat i SEO perquè el teu web sigui eficaç.

Més lleugera
Fem que el teu contingut voli
Els nostres dissenys i programació optimitzats faran que sigui la més ràpida
Usabilitat i Responsive
Fàcil d´accedir, fàcil de modificar-la, en tots els disposituis
Et permet que tu mateix la modifiquis i que sigui visible en tots els dispositius
Demani'ns pressupost
Sense compromís
svg+xml;charset=utf 8,%3Csvg xmlns%3D'http%3A%2F%2Fwww.w3 - Inici
 • pc 100x100 - Inici
  Servei Tècnic
  Avui dia la informàtica, les xarxes i les noves tecnologies com Internet s'han fet imprescindibles per al treball diari i la productivitat de la seva empresa.

  Les avaries i les fallades en els equips informàtics i les xarxes de comunicacions causen retards, baixa productivitat en fins i tot la paralització total de la seva activitat empresarial, la qual cosa pot comportar importants pèrdues econòmiques que poden ser evitades amb una correcta assistència tècnica i el manteniment preventiu.

 • redes 100x100 - Inici
  Xarxes, VPN, Wireless, Wimax
  Xarxes - Instal·lacions - Manteniment

  Instal·lació de tot tipus de xarxes (Lan, Vpn, Wireless, p2p). Instal·lació de xarxes wireless en hotels, centres d’oci, clubs, ports nàutics, pobles, ciudades.etc, ….

 • contrato 100x100 - Inici
  Contractes de Manteniment
  Estigui en tot moment tranquil

  Actualment les petites i mitjanes empreses estan començant a comptar amb serveis externs en el manteniment dels seus equips i aplicacions informàtiques.

 • servicio 100x100 - Inici
  Servei Tècnic Online
  Tens problemes a la una de la matinada?

  Disposem d’un servei de Servei d’Atenció Tècnica en línia, on podem solventarle les possibles incidències en el seu equip, fer reparacions (sempre que no sigui un problema de maquinari, llavors hauria de personar un tècnic), desinfeccions, dubtes, ….. , sigui on sigui, a un preu competitiu.

Street View Trusted

Google us ofereix un tour virtual amb fotografies de 360º de l’interior de la vostra botiga, bar, restaurant, perruqueria, saló d’estètica, clínica dental, farmàcia, etc … amb la mateixa tecnologia que Google Street View.

Integrat a Google Maps i Google+ Local

El client podrà entrar directament a l’interior del vostre local des del Google Street View, Google Maps i Google+ Local.

Google Business View Googleansicht - Inici
TrustedProBadge Spanish locked Landscape P 300x171 - Inici
Google Maps Street View Trusted 1 254x300 - Inici

 Màrqueting Online

20 BN e1498810655369 - Inici

En els últims anys el màrqueting online està creixent de forma exponencial respecte a la publicitat tradicional. Les noves tecnologies estan canviant la manera de buscar productes i serveis. Per això, cada vegada cobra major importància aconseguir destacar-se en Internet, de manera que els qui utilitzen aquestes eines de cerca puguin conèixer els seus productes i serveis, i així captar nous clients.

 Posicionament

iStock Lighthouse e1570429320531 - Inici

En XS li oferim la mejos solució de posicionament web per promocionar la seva empresa en internet. El nostre principal objectiu és aconseguir que el seu web sigui el millor aparador de la seva empresa, que sigui visitada pel major nombre de clients potencials possible i que aparegui a la primera pàgina dels principals cercadors, segun els criteris de cerca que vostè esculli.

Social Media

social media engagement 300x202.jpg - Inici

Gràcies a Internet i mitjans de comunicació social, la mitjana de la gent ara té la capacitat de difondre fàcilment informació sobre el seu negoci, tant el bé com el dolent. Si la gent està parlant de tu, no vols saber el que estan dient?

Maquetació Editorial

maxresdefault 1 - Inici

Com a experts en disseny gràfic i projectes d’imatge corporativa, XS, brinda solucions de qualitat en matèria de comunicació empresarial.

vr - Inici

Fotografies

360º x 360º – VR

Una Visita Virtual (o fotografia panoràmica de 360 graus x 360 graus), li permet poder mostrar un espai al complet, perquè qualsevol usuari que visiti la seva pàgina Web, es faci una idea el més real possible del lloc que està observant des del qualsevol dispositiu.